Seniors sista dag och Tennisawards

SKRIVET: 2011-05-27 kl. 09:07:07 | PUBLICERAT I: USA

Oh my gosh idag var det seniornas sista dag i skolan!!
Kommer kännas så konstigt utan dem där nästa vecka, speciellt i en av mina kurser där vi är bara fyra juniors och resten seniors. Resten av skolan har två veckor kvar, alltså bara 8 dagar kvar, det är ju ingenting!
Nästa helg är det även graduation, helt otroligt vad tiden har gått snabbt, panik!! :). Vad hände med hela året lixom :).

Veckan har annars varit ganska fullbokad, vår skolas basebolllag hade en match nu i veckan som gjorde att vi nu ligger i final i State! :D, så i helgen avgörs det om vi vinner hela turneringen eller inte :). Haha under den senaste matchen så började det spöregna, men även fast det regnade så mycket så var läktaren nästan full med folk som stannade bara för a supporta laget. Ja skolspiriten finns överallt! Den är helt otrolig.

I veckan åkte vi äntligen tillbaka till Ione för att ta emot tennisdiplom, det var så kul att träffa kompisarna igen. Det kändes bara så bra, direkt när vi heppner people kom in i rummet så vände sig alla om och typ hela laget kom fram för att krama om oss och för att säga att de hade saknat oss. Ja när man är van att träffas varje dag i typ tre månaders tid, så är två veckor en lång tid måste jag säga :).
 De är bara så underbara! :).

Väl där så fick vi ta emot diplom, vi fick en liten present och sen massa bilder som vår coach hade tagit på oss under säsongen. Det var kul att få återuppleva lite gamla minnen :). 
Jag hoppas att jag har tid att träffa några av dem igen innan jag åker i alla fall.

kramar till er alla :)<3 




     
 


Mustang Mop Up!

SKRIVET: 2011-05-27 kl. 08:38:36 | PUBLICERAT I: USA

Mustang Mop Up!

I förra veckan så fick vi ledigt från skolan för att ha den årliga Mustang Mop Up. That's a day when we give back to the society. Vi får alla t- shirts i en väldigt synlig färg, detta år var det gult, ( det är olika färger varje år). Då hjälper vi till med att städa upp i Heppner och Lexington( staden 10 min ifrån oss). Det kan vara att rensa ogräs i någons trädgård, klippa gräsmattor, måla väggar eller staket, ja det kan vara lite allt möjligt. De delade upp hela skolan i grupper med ca 5- 20 stycken i varje grupp.

Min grupp fick som första projekt det kända "lila huset" som jag har fått höra mycket om från tidigare år. Där bor det en 98 årig dam som inte riktigt kan ta hand om hennes trädgård, så varje år vi elever kommer dit för att hjälpa till så ser det seriöst ut som en djungel. Det var ogräs som var nästan lika höga som hela min längd. Det var lite kul faktiskt när damen kom ut lite då och då för att påminna oss om att inte ta bort blommorna som låg gömda under allt ogräs. Seriöst det fanns kanske två små blommor i hela trädgården hehe :P.

 Ja det tog oss mer än tre timmar att fixa iordning där, men jag ska inte klaga det var jättefint väder hela dan och jag hade en rolig grupp att arbeta med så det var rätt kul ändå :). Det var värt en ledig dag från skolan.  
Efter det åkte vi vidare till nästa projekt som blev till att måla väggar, det var betydligt mycket roligare, så allt som allt, hade jag en rolig dag. I samhällen som detta hjälps allt åt, vi tar hand om varandra, det gillar jag verkligen med Heppner.

Många kramar <3

 








Tennisseason is over :(

SKRIVET: 2011-05-16 kl. 07:28:43 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan :D

Ja denna vecka hade vi vår sista Tennisträning och sista match!!. Så himla tråkigt.
 Vi kom till district men åkte ut efter det. Men kan inte direkt säga att vi var ledsna för det, vi hade så himla kul och jag är bara glad för all tid jag har fått spendera med laget. Jag vill verkligen fortsätta med tennis när jag kommer hem, så hoppas jag kommer ha någon tid för det. Jag vet att det inte kommer att vara desamma som att spela med alla här, så kommer verkligen sakna alla. 
Eftersom jag spelade tennis i en annan skola så vet man ju aldrig hur ofta jag kommer åka dit och hälsa på innan jag åker, har ju varit så van att träffa dem nästan varje dag.
 Fick nästan lite panik med vissa människor som jag har mött denna helg som har kramat om mig och sagt hejdå för detta år, det börjar verkligen närma sig slutet, åker från heppner om en månad, en väldigt underlig känsla. Jag vill komma hem och krama om er alla, men jag vill inte säga hejdå till alla här. det kommer bli svårare än jag trodde.

 Jag vet att jag inte har haft tid att skypa med många av er på ett tag, ni ska veta att jag vill verkligen, har bara varit så upptagen på helgerna med matcher och så nästan varje helg, men jag tänker på er det ska ni veta! <3
Nu är ju tennisen slut så då har jag nog mer tid :), det hoppas jag i alla fall. 

Oh my gosh igår hade vi seriöst det värsta regnovädret och åskan jag har varit med om. Jag vaknade upp på morgonen och gick ut och joggade lite, och då var det skinande sol och sommarvärme och cirka en timme efter det började det spöregna med åska. Det regnade så mycket att ett av husen här i Heppner fick översvämning i deras hus. Åskan slog även ner i ett annat hus så det börjde brinna. Men på grund av regnet och den snabba brandkåren så blev det inga större skador. Men nu är allt lugnt igen, ingen kom till skada som tur va.    

Nu ska jag sova, skola imorgon igen :).
Hoppas ni har det bra där hemma! <3 

Some Tennispictures :)

Some of the people from my team.











 

 



  


Helgen

SKRIVET: 2011-05-08 kl. 05:23:29 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan alla glada :D

Nu börjar det verkligen närma sig slutet av året. I torsdag så hade vi en awardskväll då vi klädde upp oss fint och så delade alla lärare och coacher ut diplom eller awards som det heter till elever som har gjort något speciellt under året. Det kunde vara awards för bästa matteelev, englskaelev, eller för FFA member eller om man har spelat i en varsity sport under året.
Jag fick en award för att ha gjort cheerleading, så då fick man gå fram och tacka för diplomet och stå där ett litet tag medans min coach pratade om hur duktiga vi hade varit under året hehe:).

I helgen har det också varit mycket tennismatcher, surprise surprise :P.
I fredags spelade jag min sista singlematch för denna säsong. tråkigt måste jag säga kommer sakna tennisen så mycket, och alla i mitt lag såklart, utan dem skulle det inte ha varit lika kul :).
 
Men jag vann i alla fall min sista singlematch 8-1 så jag var ganska glad måste jag säga.
Idag hade vi en tournament, men det började regna efter kanske 4 timmar så jag hann bara spela två matcher, resten ställde de in. Det gick inte att spela så bra när det plötsligt började hagla.
Jag spelde då double men vi var faktiskt riktigt bra tillsammans, önskar att jag hade spelat med henne tidigre under säsongen istället för den andra tjejen som jag absolut inte kunde spela bra med. Vi vann vår första match och förlora vår andra, men det kändes bättre när jag hörde att de vi förlorade mot, är number 1 i vårt district, så de har vunnit nästan alla deras matcher. Plus att de har deras egen privata coach hemma hos dem, så det har ju då spelat lite mer än vad vi har gjort :P.
Men jag hade en rolig dag, älskar bortamatcher, skolbussen kanske inte är den mest bekväma att sitta på efter några timmar, men det var det värt för att får spela tennis med mitt lag :). 

Imorgon är det mors dag så vi ska nog åka iväg och hitta på något med familjen hela dan, det ska bli kul :).
Glad mors dag kära mamma där hemma! :) ( jag vet att du läser min blogg) Älskar dig!

Tusen kramar till er alla där hemma <3     

 



Några få bilder från tennisen mer kommer senare :)









Schooltrip

SKRIVET: 2011-05-03 kl. 07:06:28 | PUBLICERAT I: USA

Hej Allihopa :D
Tiden rullar på hur snabbt som helst nu, redan Maj!! lite mer än en månad kvar bara. Gud vad det kommer bli konstigt att åka härifrån, det är svårt att beskriva den här känslan, ni måste nog åka iväg såhär ett år innan ni riktigt kan förstå hur jag känner. 
Det ska bli jättekul att komma hem och träffa er alla igen, för saknar er otroligt mycket! Det får ni aldrig glömma!<3
Men detta är ändå en tid i mitt liv som jag aldrig kommer få återuppleva, det är massa männsikor här som jag aldrig mer kommer få träffa, så det kommer bli ganska svårt.

Men hur som helst, förra veckan åkte jag till Oregons Huvudstad, Salem för att kolla på "the congress", museum och andra intressanta saker. Vi åkte dit på en skolutflykt, och eftersom Salem ligger ca 6 timmar härifrån så sov vi åker en natt på ett hotell där. Det var riktigt kul, vi var en grupp på kanske 27 stycken, och ja tycker de flesta av oss har väldigt kul tillsammans så jag är glad att jag valde att åka dit :).
 Vårat schema där var fullspäckat, så det kändes som vi var där i minst 5 dagar för att vi gjorde så mycket mer på en dag än vad jag är van vid :P.

Eftersom jag sprang runt där med min nya kamera, så ville min lärare efteråt ha några av mina bilder för att sätta in i Heppners tidning :), så det var ganska kul att han gillade dem. Jag får se om det kommer upp några om nån vecka då. Tror även att de ville ha en liten kort intervju med mig och några till av oss elever som åkte dit, så vi får se hur det blir :).

Sen har det ju varit Påsk. Glad Påsk allihopa! :P. Hoppas att ni hade det trevligt och att ni åt mycket godis! :).
 Man ska ju passa på när man har en bra anledning att äta hur mycket man vill, det är ju bara Påsk en gång om året! :D. 
Själv så firade vi Påsk på söndagen. Då blev jag väckt av att Micha ( min syster) sa att vi skulle ut och leta påskägg i trädgården. Min värdmamma hade gömt ca 80 små ägg som vi skulle försöka hitta så många som möjligt av och den som hittade mest fick ett litet pris. Efter att vi var färdiga utomhus va det till att leta inomhus, hehe det tog ett tag att hitta alla, måste säga att det var väldigt kluriga ställen hon gömde dem på.

 Det var i alla fall väldigt kul och resten av dagen åt vi massa godis från vår påskkorg som vi fick och sen kom släkten på besök för att äta en påskmiddag. Så det var en lyckad dag. 

Hoppas ni har det toppen hemma, vet att det inte är lång tid kvar nu för er alla i min årskurs som tar studenten, kämpa på nu in i det sista! :)

By the way, fick en väldigt "ny" raggningsreplik av en kille i skolan idag, "I guess there is something wrong with my phone, it doesn't have your number". Blir nästan lite galen på hur dåliga killarna är på att flörta här :P.

Tänker på er alla! <3   


Min Us History lärare, måste nog säga att han är den bästa läraren på skolan, så himla rolig! :D


My lovely friends <3


In the congress building






Min Påskkorg, alla äggen på toppen var dem vi fick leta efter utomhus, ja det var en del av dem.