Homecomingdance and more :)

SKRIVET: 2010-09-27 kl. 05:02:28 | PUBLICERAT I: USA

Hej alla dar hemma :D

Nu har jag varit ca 6 veckor i USA, jag borjar mer och mer komma in i livet harborta :).
Har nu varit pa Homecoming, vilket va en valdigt rolig kvall. Kvallen borjade med en fotbollsmatch, da vi i pauserna fick reda pa vem som hade rostats till kvallens drottning. Det blev en tjej i min team sport som heter Haley, vilket va valdigt kul. De fyra paren som var nominerade akte runt och visade upp sig med fina (mustang) bilar pa fotbollsplanen tills de tillsut gick ut med sin dejt pa planen och vantade pa att fa kronan pa huvudet.
 
Senare pa kvallen akte alla hem for att fixa iordning sig innan man blev upphamtad av sin dejt till dansen. Hade en valdigt rolig kvall, tror inte jag satt ner en enda gang, ar det dans sa ar det lixom :P. Efter dansen akte vi hem till nagra kompisar dar vi tande brasa och bara chillade. En lyckad kvall maste jag saga :D. 
Langtar till prom nu, har hort att det ska vara mycket storre, med balklanningar och allt :P, fast det ar inte forran i slutet av aret sa det ar ett tag kvar.

Denna vecka har det varit mer traning infor Cheerleading matchen som ar pa fredag, ska formodligen vara med pa den, forsta gangen lixom, ar dock lite nervos, men det ska bli kul :P. Annars har vi haft filmkvallar, ett litet mote med utbytesstudenterna, och shopping i shoppingcentert som ligger i en stad bredvid.

Imorgon ar det tillbaka till skolan igen, borjar dock bli lite trott pa att vi har laxor typ hela tiden, mycket mer an i sverige, dock ar det inte lika svara laxor vilket ar ett plus :). 

Hoppas det ar bra med er alla! :)
Manga kramar <3
            

Homecomingweek :D

SKRIVET: 2010-09-27 kl. 05:00:29 | PUBLICERAT I: USA


One month in the US!! :D

SKRIVET: 2010-09-18 kl. 00:39:29 | PUBLICERAT I: USA

Nu är det exakt en månad sen jag åkte från Sverige!! :D.
Gud vad tiden har gått snabbt, mycket har hänt :D, och självklart saknar jag alla er hemma. Tänker på er kan jag säga! 
Denna vecka har det varit Homecoming week. Vi har haft olika outfitar varje dag vilket har varit vädigt kul :D. Många på skolan anstränger sig mycket för att följa temat, mycket fina kläder alla har haft hehe :P. Lite ironi där :P. Man kan säga att vissa hade bra kläder andra hade lite för mycket hehe, men det är bara kul :P.

Det har varit teman som Mideevil madness, rock star day, color day and blue and gold day, vilket är skolans färger, så alla hade deras färger på sig den dan kan jag lova. Det är verkligen en school spirit här, alla hejar på skolans lag, kan alla hejaramsor, går runt med tröjor med lagents namn på och går på matcherna :D. Nästan varje dag denna vecka har vi sjungit skolans hejaramsa, vilket jag har lärt mig nu hehe. Det kan ju bero på att vi har den som hejaramsa i cheerleadingen med tillhörande dans också :P. 

Det har hänt saker nästan hela veckan, i onsdags va det Mud Tug O`war :D. Vilket är en dragkamp mellan skolans klasser i värsta lergropen hehe :P. Det första lärarna sa va, ta inga kläder som ni tycker om för ni kommer behöva slänga dem efteråt. En del ramlade i med hela huvet:P. Vår rektor invigde hela tävlingen genom att dyka ner i gropen lixom :P. Jag doppade som tur va inte huvudet, men eftersom man typ fastnade med fötterna och typ låg ner i leran så blev man lite skitig:P. Efter tävlingen var det brandmän som stod med vattenslangar och sköljde av alla innan vi sprang till brasan de hade satt upp så vi kunde värma oss :P. Riktigt rolig kväll :D. Detta är en tävling de gör en gång om året så det var kul att vi fick prova på det.

Dagen efter hade vi bara halvdag i skolan för resten av skoldan skulle vi dekorera ett flak som vi skulle åka runt på, en parad runt i staden :P. Vi hade olika flak för alla årskurs, och sen hade vi massa instrument med på flaket. För det var en tävling att det flaket som lät mest när vi åkte runt i staden skulle vinna :D. Jag skrek och sjöng väldigt mycket måste jag säga.
Ikväll är det fotbollgame and Homecoming dance, så ser fram emot kvällen :D. Har en klänning och en date att gå med så det ska bli riktigt kul :D.
Bilder kommer sen, har dock lite problem med internet nu så lägger upp det när allt är fixat igen ;).
Hoppas allt är super med er hemma! =)
<3<3               

USA :D

SKRIVET: 2010-09-13 kl. 07:35:00 | PUBLICERAT I: USA


Camping, Football and Homecoming preparations... :D

SKRIVET: 2010-09-13 kl. 06:48:27 | PUBLICERAT I: USA

Känns som det va ett tag sen jag skrev nu men har verkligen inte haft tid att skriva den här veckan. Det har varit så mycket i skolan och sen har jag haft träning efter skolan så tiden har inte räckt till tyvärr. Men ska bli bättre på det ;).

Kan först berätta vad jag gjorde under "Labor Weekend" då vi åkte och campade med familjen. Vi åkte till ett ställe som heter Thousands Trails i Washington state, som ar ett campingområde med tennisbana, minigolf, pool, liten affär osv. så det var riktigt trevligt.
Kändes som man var tillbaka på den gamla goda tiden då vi åkte runt med husvagnen och campade hela familjen :D, så man kan säga att jag trivdes väldigt bra.
Vi bodde även i en skog! =), där jag bor i Oregon är det kullar med typ ökenområden, så blev lite chockad när vi helt plötsligt körde in i en natur med skog runt omkring :P. Har inte sett det sen jag åkte från Sverige.

Men under vår vistelse där badade vi, spelade bingo hehe,(var bara tvungen att prova :D), den tyska utbytesstudenten Bente som jag bor med och jag sjöng kareoke under " The Kareoke night" som de arrangerade. Var bara tvungen att sjunga några Abba låtar när jag såg att de hade det :P.
And I think they really liked it hehe.
En av dagarna åkte vi även in till Leavenworth som är en stad de har byggt upp efter en stad i Tyskland. De spelade tysk musik och folk gick runt i Lederhosen, så det var riktigt kul att se :D.
           
Så tillbaka till veckan som varit. Hela veckan har kretsat ganska mycket kring Homecoming, (vilket är som en liknelse till balen hemma), som är nästa fredag. Fast hela nästa vecka är det Homecoming week. Vilket betyder att det är olika outfitar man ska ha på sig varje dag, temat har skolan bestämt i förväg så måste hitta någon klänning eller "riddarutrustning" som är måndagens outfit haha. Det kommer bli kul att se vad alla kommer ha på sig :P.
Vi har även tagit skolfoto, hehe skulle inte bli förvånad om jag typ blundar på fotot när jag får det sen, brukar inte ha så tur med enkilda skolfotot :P. Vi hade även dans för första gången i skolan, det var typ en liknelse till buggen hemma :D. 

I fredags dekorerade vi skolan i Homecoming temat som är, Midevil Madness. Alla årskurser har sin egen korridor att dekorera och sen tävlar vi om vilken korridor som är snyggast. Måste säga att många i min årskurs ansträngde sig väldigt mycket, tror inte att det är en enda yta på väggarna eller i taket som inte är dekorerad med något :P. Sen avslutades fredagen med årets första fotbollsmatch :D. Förutom att jag inte förstod reglerna så mycket så var det väldigt kul att se. Man måste verkligen tåla att ta smällar om man ska spela det asså :P.

Idag ska vi till kyrkan på morgonen sen blir det till att leta efter en klänning att ha på mig till Homecoming. För er som känner mig väl, vet att jag inte är den snabbaste på att ta beslut, så det kommer nog ta några timmar innan jag hittar en jag gillar, men det är det värt :P.

Ha det bäst alla hemma, tänker på er! :) <3   


 
    


Första veckan i skolan avklarad :D

SKRIVET: 2010-09-03 kl. 09:41:47 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan allihopa :D
Har precis haft sista dan i skolan för denna vecka, känns skönt att bara ha skola fyra dar i veckan, så nästan alltid ledig på fredagar :P. Det borde vi nästan införa i Sverige också, lite längre helg skulle ju inte skada :D.

Den första veckan i skolan har varit riktigt rolig, om man tar bort de prov och läxor vi har till nästa vecka, fast har inte så svåra kurser ändå så jag hoppas det går bra :p. Har lärt känna nya trevliga männikskor så för mig är det bara kul att vara i skolan. Har lärt känna många av utbytesstudenterna, det är ändå skönt att ha några runt sig som är med om samma sak som en själv, en som förstår vad man går igenom. 
Har även lärt känna en del av amerikanarna, alla är så trevliga. Folk som man aldrig pratat med hälsar lixom i korridorerna och ger highfive osv., så man känner sig välkommen i alla fall :D.

Alla lärare är också så trevliga, vår historialärare t.e.x är så högljud och nästan argsint på lektionerna men när han håller kvar oss utbytesstudenter efter lektionen så är han alltid så trevlig och glad och säger att vi inte behöver oroa oss, bara vi försöker på hans lektioner så blir han glad. det känns alltid bra att veta.
Vi fick även veta av vår mentor att många på skolan hade sagt att de tyckter det är så kul att utbytesstudenterna är här för att vi är så trevliga, så det känns bra att höra hehe :P. 

Det enda som kanske kommer bli lite tråkigt i längden är att vi har samma schema varje dag, fast att ha idrott två lektioner, och yearbook gör inte så mycket ändå:P, det är bara roligt. 

Så under veckan har det mest varit skola och lite cheerleading träning, den första fotbollsmatchen är nästa helg fast kommer inte vara med och heja på den matchen eftersom min uniform som jag har beställt inte kommer komma innan dess. En bra anledning för mig för tror nog att jag vill träna lite mer innan jag ställer mig inför hela skolan :P.
Skolveckan avslutades med att vi firade en av utbytesstudenterna som fyllde år med lite bowling och tårta, vilket var riktigt trevligt.

Imorgon bär det av att campa med familjen under helgen, kommer hem på måndag igen =).
Hoppas allt är bra med er!
Vi hörs snart igen :D <3