The Halloween pics, better late than never ;)

SKRIVET: 2010-11-25 kl. 07:34:47 | PUBLICERAT I: USA
















Snowday!! :D

SKRIVET: 2010-11-23 kl. 17:48:40 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan hoppsan allihopa :D 
Imorse ringde väckarklockan runt 5 am, herregud det va länge sen jag behövde gå upp så tidigt, men hade 6 am basketballpractise så det var bara att gå upp och försöka vara positiv (jag är ju inte direkt är en morgonperson så gillade inte det så mycket). Men när jag vaknade så var det massa snö utanför fönstret, vilket gjorde mig mycket gladare :D. Fick värsta julkänslan, så var bara tvungen att sätta på lite julmusik som jag hade på min laptop :P. Känns sjukt konstigt att julen snart är här, det var ju sommar för inte så länge sen.
De har redan börjat dekorera i staden, de har till och med en skylt nere vid cafeet där de har nedräkning till julafton.
Under dagen försvann dock en del av snön, men jag hoppas det kommer mer tills imorgon för om det är så mycket snö att skolbussarna inte kan komma fram så kommer det bli en snowday, vilket betyder ingen skola den dagen :P. Ibland älskar jag bara det amerikanska skolsystemet.

Den här veckan är lite speciell vi kommer bara gå i skolan måndag och tills klockan 1 på onsdag för på torsdag är det Thanksgiving. Det är en ganska stor högtid här, då hela släkten samlas och äter en stor middag tillsammans med kalkon och massa annat gott. Ser fram emot veckan :D.

Allt detta innan skrev jag igår, men jag är ju lite slö ibland så publicerade det inte innan, men när jag vaknade upp idag, oh my god, snö överaallt, vilket bara kan betyda en sak, SNOWDAY!! :D.
Hej mitt vinterland nu är jag här :D, kan tänka mig att mamma skulle gått runt och sjungit det om hon var här.
Min värdpappa pratade igår om att åka och köpa en julgran snart, Im so excited about christmas :D.

Förresten glömde berätta lite om vad som hände förra veckan, en utbytesstudent blev hemskickad i helgen för att ha brutit mot massa regler. Vi får väl se om det blir fler som blir det, ser inte ut som det just nu i alla fall.
I helgen var vi även och kollade på den nya Harry Potter filmen, orkade dock inte gå på premiären och stå i den långa kön i flera timmar, så såg den dagen efter och det var bra för min del :). Den var väldigt bra så kan rekommendera den ;).

Hoppas det är jättebra med er hemma :)
Tänker på er alla! <3     




  

        
 

   

The last Footballgame and the first Basketballpractises

SKRIVET: 2010-11-17 kl. 04:48:32 | PUBLICERAT I: USA

Gud det har redan gått två veckor till sen jag senast skrev, tiden går väldigt fort måste jag säga.

Igår natt kom jag hem efter helgen borta i en stad som heter "Lost river" som ligger på gränsen till Californien. Kändes lite konsitigt när vi satt i bilen på väg ner dit och på ena vägskylten står det plötsligt, San Francisco mot höger. Vill verkligen åka dit mot slutet av mitt år, det skulle bli som pricken över iet på hela äventyret =).

Men tillbaka till helgen. I Lost River så spelade vi vår sista fotbollsmatch för säsongen! Känns ganska sorligt faktiskt, det är ändå en stor del av high school året.
Vi cheerleaders fick cheera på vår första och sista bortamatch, vilket jag är väldigt glad att vi fick göra. Det var en lång bussresa ner dit, (ca 8 timmar) men det va kul att på resan dit åka tillsammans alla cheerleders på en buss och på vägen hem fick vi dela den stora bussen tillsammans med fotbollsspelarna.  
Vi fick dock inte sitta i samma avdelning som killarna på bussen, tydligen är det en regel under sådana resor. Coacherna är rädda att cheerleaderna ska distrahera fotbollsspelarna från spelandet. Its just the us ;).
(Älskar dock vägen ner dit, så himla fin natur med vattenfall och massa träd med hur orange blad som helst).
 Om man åker runt i staterna här i usa så känns det verkligen som att man åker genom olika länder. På ena stället kan det typ se ut som ökenområden, medans andra ser ut som man är i alperna med massa berg med snö runomkring dem. I love it! 
  
 Men tillbaka till resan ,under den så sov vi även över på ett hotell, förutom att värsta dramat utbröt mellan två cheerleaders som tydligen hatar varandra och nu skulle sova i samma rum, så var det trevligt. Det löste sig tillslut mellan dem i alla fall. 

Så nu när fotbollssäsongen har slutat börjar nästa sportsäsong vilket är, Basket. Har haft mina två första basketträningar nu. Herregud det var länge sen jag sprang så mycket, kommer ha mycket träningsvärk imorgon :P. Har hört att de tre första veckorna bara är kondition för att se vilka som klarar det och inte och att komma i bra form såklart.
 Även fast det va sjukt jobbigt att pusha sig så mycket som man behövde göra, så var det ändå kul. Har saknat lagsport då alla i laget verkligen hejar på en och stöttar varandra. Nu gäller det bara att lära sig spela oxå :P.
Så nu kommer jag alltså hålla på med både cheerleading och basket, vilket betyder typ fyra timmars träning nästan varje dag, vi får se om jag kommer orka det, jag vill inte ge upp med något än i alla fall :).

Ps: bilderna från Halloween kommer, har bara glömt bort att hämta dem från min kompis som har haft dem hela tiden.

Hoppas ni har det bra hemma :) 
Tusen kramar <3  

 

   
  
  

    












 
      

         


Halloween :D and the theme week in School

SKRIVET: 2010-11-02 kl. 06:02:37 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan alla glada :D
 
Sorry att det har tagit ett litet tag att skriva men har bara varit så upptagen senaste tiden så har inte riktitgt haft tid. But I promise, här kommer en liten uppdatering av vad som har hänt ;).

Nästan hela October har det varit saker kring Halloween, folk pyntar i affärerna, sina hus och ja, hela Halloween helgen så va personalen i affärerna även klädda i sina outfitar, ( även fast vissa va lite för "stora" för sina små dräkter enligt min åsikt,) så va det väldigt kul att se allt :D.
Förra helgen åkte vi och plockade pumpor som jag och min värdsyster sedan karvade ut, länge sen jag gjorde det sist, så det var en upplevelse =).

Senare under helgen åkte jag med några kompisar till Tri- Cities där de hade "a Haunted Cornmace". Vi var där på kvällen och gick då en slags spökrunda i en labyrint i ett stort majsfält. I majsfältet gömde sig självklart personer med motorsågar, äckliga gubbar från alla möjliga amerikanska skräckfilmer :P. Det va kul att se andra outfitar än spöken och häxor som de flesta är hemma.
 Jag tror nog att killarna som var med oss i labyrinten hade väldigt kul med att skratta åt oss tjejer som skrek åt varenda sak som hoppade fram bland fälten :P. Hatade speciellt the people with the Chainsaws, som kom fram och sa "I wanna cut of your legs!!".
 Den enda personen vi inte blev rädda för va nog Santaclaus, förstår inte riktigt hur han passade in där, vill de att barnen ska vara rädda för jultomten eller :P. 
Det var i alla fall riktigt kul, i slutet av labyrinten gick man in ett ett spökhus, måste nog säga att Usas spökhus är bättre än Sveriges. Jag som älskar läskiga saker har ju varit i ganska många ändå :P.

Veckan efter så hade vi en "Get Drug and Alcohol Free week in school". Vi fick då ett armband, likande som man får när man går på Gröna Lund fast där det stod saker som "Its my choice to get Free from Drugs and Alcohol" and stuff like that. Vissa hade på sig det hela veckan. Sen en dag gick vi ut och gjorde stora fotsteg efter varandra runt hela skolan, som skulle visa att vi var ett steg närmare att bli drogfria eller något likande.
Sista skoldagen den veckan hade vi även en speciell dresscode, alla skulle ha röda kläder på sig. 

Jag tycker det är ganska kul att de har sådana här temadagar vissa veckor, som för t.ex. två veckor sedan hade vi temat Breastcancer, då vi hade som dresscode att ha på oss rosa kläder och sen gjorde vi lite tävlingar och aktiviterter under veckan. Det blir lite intressantare att gå till skolan då för man vet aldrig innan vad som kommer hända den dagen. 

Så den här helgen var det Halloween. Jag var då och handlade med några kompisar och hittade tillslut en outfit som blev Dorothy from the Wizard of Oz. Det kommer bilder från det sen ;).
Efter shoppingrundan gick vi på bio och såg The Pananormal Activity, måste ju se lite skräckfilmer nu när det är sånna tider ;).

På söndan, På Halloween så gick vi Trick or Treading, det var ju några år sedan man gjorde det, så det va kul. Här är det normalt att gå även fast man är äldre, så det var lite annorlunda. Jag vill ju uppleva så mycket som möjligt när jag är i Usa, så självklart ville jag prova på det också ;).
Gatorna var typ fulla med barn och ungdomar som gick runt i sina fina dräkter, speciellt gulliga var småbarnen som gick runt med sin lilla pumpakorg i handen.

Förutom Halloween denna helg så hade vi en fotbollsmatch, har nu varit på tre fotbollsmatcher och cheerat, det blir roligare och roligare för varje gång måste jag säga, nu när man börjar komma mer in i det.  

Hoppas ni har det bäst där hemma =)
Tänker på er <3