Graduation!! :D

SKRIVET: 2011-06-14 kl. 08:48:03 | PUBLICERAT I: USA

Sorry för att det tog ett tag att uppdatera om Graduation!! Det kommer nu lite efter mitt nyaste inlägg men det spelar ingen roll, vill att ni ska få veta lite vad vi gjorde och visa lite bilder :).

Så hela förra helgen så var det massa graduations i städerna vid oss och i heppner såklart. Det började med att på fredan så var det Iones Graduation och eftersom jag hade blivit bjuden av mina kompisar där så gick jag självklart dit för att gratta dem på deras stora dag! :D.
 Så jag kom till Ione och kollade på cermonin då några av seniorna fick hålla tal, rektorn och massa andra personer. Det som tog längst tid var nog när alla som representerade olika stipendium som stod däruppe och pratade och sen delade ut stipendiument till de elverna som hade fått det. Gud asså vissa personer tog emot typ 10- 15 stipendium medans andra inte fick något alls, det kan ju behövas när college här kostar så sjukt mycket pengar!! det är helt otroligt. Är så glad att vi inte behöver betala för vår utbildning i Sverige, vill man plugga så ska man ha rätt att göra det, det är inte bara de som har råd som ska få göra det. Det är bara min åsikt men men :).  

Så efter cermonin så fick man gå till ett annat rum då man fick stå i kö för att krama om alla seniors och ta lite bilder. Mina kompisar var så glada att jag var där, så det gjorde mig ännu gladare och nöjd med mitt val att åka dit :).
Efteråt var det en stor studentmottagning med alla möjligt folk, tror aldrig jag har sett så mycket folk på en studentmottagning förut, helt crazy. Men jag kan bara säga det var nog en av mina bästa och minnesvärda kvällar på ett långt tag, det var bara så sjukt kul :D.

Ja dagen efter så var det Heppners Graduation, jag hade ju då inte sovit så mycket dagen innan, alla var bara uppe och snackade hela natten, vilket jag ångrar lite eftersom jag då var så trött hela den dagen :). Men jag klarade det, jag gick på cermonin, och studentmottagningarna som var efter det. Sen gick jag hem och sov några timmar tills det var dags att gå ner till skolan,dit vi hade blivit bjudna av rektorn för att få umgås med seniorna på deras studentnatt.
 På studentnatten så låser de in alla studener i vårt "gym" då de får göra alla roliga aktiviteter som de har därinne. Det var aktiviteter som lazertag, trollkar som kom dit och underhöll oss lite och massa andra saker. Tror det kan vara för att de inte vill att de ska festa hela natten, men jag tycker det var en bra ide, det var lixom sista tillfället för dem att alla vara tillsammans och umgås, tror alla var riktigt nöjda med kvällen :). 

Jag tog ju inte studenten som alla säkert vet eftersom jag har varit junior detta år, de satte alla uybytesstudenter som juniors oberoende på ålder så, men jag hade ändå en riktigt kul graduation med mina kompisar :).

Många många kramar <3


















  

Left Heppner :( and arrived in Arizona!! :D

SKRIVET: 2011-06-14 kl. 07:58:24 | PUBLICERAT I: USA

Hey allesammans :D

Gud denna senaste vecka har varit väldigt känslosam. Lämnade Heppner för två dagar sedan, det var verkligen en av de svåraste sakerna jag har behövt gå igenom. Den sista veckan där gick så himla snabbt, varje person jag mötte fick jag krama om en extra gång för jag visste inte om jag skulle hinna träffa dem igen. Jag hade verkligen inte tid att säga hejdå till alla, allt var bara så stressigt, så har lite dåligt samvete för det. Men jag kommer komma tillbaka och hälsa på en dag, det lovar jag!
Den senaste veckan försökte jag bara umgås med mina kompisar så mycket som möjligt, och sen sista dan var bara så himla underbar.
 Det vara bara en sjukt skön dag, med ett studentfirande, vi umgick några kompisar från heppner och jag hann även att åka till Ione för att säga hejdå till mina underbara kompisar där.
 Gud vad jag kommer sakna alla, det var verkligen svårare än jag trodde att det skulle vara. På flygplatsen grät mina värdföräldrar, även min värdpappa som jag aldrig har sett gråta förut, hur kan man inte gråta då lixom?
Kvinnan som satt bredvid mig på flyget gav mig servetter för att jag grät så mcyket, så ja det var en väldigt känslosam dag, vill inte gå igenom det igen.
 
Men när jag väl kom ner till Arizona för att starta min resa som kommer vara i två veckor så kändes allt lite bättre. Det var ett bra val att jag valde denna resa istället för att åka hem direkt, nu är jag i alla fall kvar i Usa så det känns bra :).

Så väl i Arizona så mötte vi upp med alla ca 40-50 utbytesstudenter som är med på denna resa. Vi är bara två svenskar på denna resa och inga från Norge!! helt otroligt måste jag säga, när jag var i Hawaii så var hälften av gruppen från Norge så det var lite komiskt att ingen är med nu. 
Men under de två första dagarna som jag har spenderat här måste jag verkligen säga, I love it!!! Människorna är så snälla och trevliga mot alla, ser verkligen fram emot denna resa! :D.

Första dagen gjorde vi inte så mycket vi flög hit hela dagen och väl här så åt vi bara middag tillsammans och vi fick vila oss lite. Idag så åkte vi runt i Phoenix, tog massa bilder på kaktusar hehe :P. Jag har redan fått smeknamet "the tourist" av några kompisar här, på grund av min "stora" kamera och solhatt som jag går runt med P.
Och imorgon bär det av till Grand Canyon!!! har alltid velat åka dit så är så excited!! :D. Hoppas jag inte bränner mig för mycket bara, har hört att det kommer vara väldigt varmt imorgon, så vatten och solkräm är vad som gäller. 

Hoppas ni har det underbart där hemma, vi ses den 27 juni alla!! Kan inte vänta med att få krama om er igen! <3





 

Graduation is almost here!!

SKRIVET: 2011-06-01 kl. 07:30:57 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan hoppsan allihopa :D 

När jag vaknade upp imorse så trodde jag att det skulle bli en ganska dålig dag, för jag har börjat bli förkyld, och imorse var det så dåligt att jag funderade på att stanna hemma, men det gjorde jag inte och det är jag glad för :).
Istället gick jag runt hela dan och var ganska hyper. På spanskan kunde jag inte sluta skratta, jag satt bara med en kompis och jobbade men jag var bara på väldigt bra humör. Folk frågade mig lixom " seriously how can anything be that funny." "You have been laughing during the whole class."

Ja och efter skolan så var det årets sista baseballmatch. The mustangs var i state och det här var deras sista match för att vinna hela turneringen. Tyvärr så förlorade vi och många i laget var på ganska dåligt humör efteråt, men de har spleat väldigt bra hela säsongen, så alla här i Heppner är ändå väldigt stolta över dem.
 Så under det här året har jag lärt mig att Heppners fotbollslag och basebolllag är en av de bästa i vårt district så det är väldigt imponerande. Vi spelar inte bara mot skolor som är samma storlek som våran utan när man kommer till district och state så kan vi spela mot skolor som har 1500 elever eller mer, där spelar alla mot alla. Så konkurrensen är stor.
 
På de senaste baseball hemmamatcherna så var nästan hela vår skola och stad där, så fick en känsla att jag var tillbaka på fotbollsmatcherna, då alla skrek ut hejaramsor, gud kommer verkligen sakna skolspiriten! :).
Att gå på matcherna är också väldigt socialt, du träffar många av dina kompisar som du kanske inte har tid att träffa så mycket annars :). En av mina kompisar från Ione kom även och kollade på matchen, så det var riktigt trevligt.

Gud denna helg så är det Heppners Graduation!! Jag tar ju inte studenten men jag kommer självklart vara där och fira mina kompisar som kommer stå där på scenen. Efter cermonin så har vi många graduationpartys att gå på. Så det kommer bli en fullbokad dag :). 

Jag har redan varit på en studentfest förra helgen då en tjej i min skola bestämde sig att flytta sin fest till helgen innan, för att så många som möjligt skulle ha möjlighet att komma till hennes. Det var en trevlig kväll med middag, speeches och dans :). 

Många många kramar till er alla :D <3



  


   


Kolleen som tar studenten



The cake, jepp hennes dröm är att bli skådespelare och att då komma till Hollywood!! :D