The last week before Spring break and the days before St. Patricks

SKRIVET: 2011-03-27 kl. 09:01:18 | PUBLICERAT I: USA

Hejsan hoppsan allihopa :D

Tänkte berätta lite om förra veckan, veckan innan Spring Break och några dagar innan St. Patricks day! 
Under denna vecka var det en dag då vi hade en tävling på skolan, killarna fick inte prata med någon tjej under hela dagen.
 De fick som en liten fyrklöver med deras namn på som de hade runt halsen och om de råkade prata med någon tjej så var de tvungna att ge bort fyrklövern till den tjejen, och han var då ute ur tävlingen. 
Hela tävlingen gick ut på att man kunde vinna ett pris, de killarna som hade kvar sin fyrklöver i slutet av dagen fick alla ett pris och den tjejen som hade samlat mest fyrklöver fick ett ännu större pris. 
Det var bara så kul för många killar var så himla tävlingsinriktade och jag tyckte ju då att det var väldigt kul att retas lite med dem, genom att bara börja småprata lite i korridoren eller ställa frågor, och några blev ganska irriterade när de av en reflex bara råkade svara mig :P hehe.

Så det var en ganska rolig dag, vissa killar gav iföresej upp under dagen, medans några få killar klarade sig till slutet av dagen och fick sitt pris.

Dagen efter var det St. Patricks day.
Då var det meningen att man skulle ha gröna och svarta kläder på sig, Vissa hade verkligen hela utstyrseln med den gröna stora hatten, gröna skor och grön kavaj osv. Tror nog nästan att de flesta i skolan hade gröna kläder på sig den dagen.    
På själva St. Patricks så firade vi inget mer än det där i skolan för här i Heppner så firar de istället under helgen som det kommer bilder på inom en snar framtid ;).
 

   








«NAMN Kom ihåg mig?

«MAIL
«BLOGG