Spring Break and prom dresses

SKRIVET: 2011-03-28 kl. 02:19:09 | PUBLICERAT I: USA

SPRING BREAK!!
Yes det är precis vad det är. Här i usa har de bara två stora lov under skolåret. Jullov och ett till våren. Vi har iföresej flera dagar under året som vi får ledigt kanske på grund av att några lärarna behöver fixa med något i skolan, eller röda dagar som the presidents day osv, dagar som vi inte firar i Sverige. Sen får vi ju inte glömma snowdays, som vi fick en vecka ledigt från skolan av. Plus att i min skola så går vi bara i skolan från måndag till torsdag så det jämnar väl ut sig lite =).
Så detta lov är ett lov många har sett fram emot. Något som vissa familjer planerar länge inför eller som vissa tar tid att jobba lite extra under. Det beror helt på från familj till familj.

Min familj hade i alla fall planerat att åka till oregons coast, och se havet. Eftersom min värdbror och värdpappa inte kunde ta ledigt från jobbet så blev det en girltrip istället. Men det var riktigt trevligt det också.
Vi bokade då ett litet sommarhus nära vattnet, ca två minuters gångavstånd från havet, riktigt mysigt. Det var ett turistställe så de hade som en liten stad med en hel radda med småbutiker, cafeer, restauranger som man kunde gå och shoppa i. Det enda som var dåligt var att vädret kanske inte var det bästa, det är ju inte riktigt sommar än så man kunde inte direkt bada i havet heller, men det kändes skönt att doppa fötterna i havet och bara njuta av utsikten =). 

En dag så hyrde vi som cykel med ett litet tak på ( bild kommer under) som vi kunde sitta tre stycken och trampa runt på. Haha vi cyklade runt där bland bilarna i staden, måste nog säga att vi fick lite panik ibland när tre bilar stod bakom oss och väntade på att komma fram, och där stod vi mitt i vägen och trampade på som galningar:P . Det gick ju inte lika snabbt som vi hade trott att det skulle gå.

Under lovet var vi även och shoppade och letade efter PROM DRESSES. Vår " bal" är om ca två veckor, vilket är väldigt tidigt från vad vår skola brukar ha.
 Men det ska bli kul,hittade äntligen en klänning så det känns skönt att ha allt fixat i god tid, för en gångs skull :P.

Imorgon börjar skolan igen, kommer bli svårt att gå upp imorgon bitti! :)

Många kramar till er alla! 
<3  















Cykeln ;)









«NAMN Kom ihåg mig?

«MAIL
«BLOGG