Seattle, Washington!

SKRIVET: 2011-03-11 kl. 10:49:30 | PUBLICERAT I: USA

Hej alla underbara :D<3
 
Har nu spenderat en rolig helg I Seattle, Washington!! :D.
 Vi åkte dit med lite folk från skolan men det var skolans dramagrupp som hade anordnat resan, så under vår vistelse där så gick vi bland annat och såg en broadwayshow :P.
 Själva storyn på pjäsen var kanske inte den bästa, men jag älskar att gå på teater så det var bara kul att vara där och lyssna på alla låtar de sjöng =).

Förutom Broadwayshowen så gick vi på olika museum, men det var inga "vanliga" museum det var t.ex. ett musikmuseum då man kunde gå in i olika rum och prova att spela olika instrument eller sjunga i en studio som jag tyckte var kul. Jag är ju inte så duktig på att spela instrument, men de hade småkurser man kunde lyssna på om man ville lära sig lite. Det var riktigt kul att gå runt där.
Annars gick på till ett science museum och kollade på en Imax movie, det var faktiskt första gången jag kollade på en 3D movie, så det var ganska coolt, men även lite läskigt när det ibland kändes som man flög in i saker :P. 
Sen gick vi ju självklart upp i The space needle. Riktigt häftig, kändes som man var tillbaka uppe i Empire state Building. Utsikten är helt otrolig! 

Måste bara berätta om en kväll när vi skulle ut och äta middag alla tillsammans. Vi var ca 20 pers på resan, så vi bestämde oss för att alla kunde beställa något de ville ha och sen kunde vi alla dela på maten. Detta var kanske inte den bästa iden då vi hade två långbord fulla med mat, det var nästan pinsamt med hur mycket mat vi beställde, eftersom ingen orkade äta upp allt :P.
 Vi fick många blickar från folk runt omkring oss kan jag lova :P. Men vi alla hade det så trevligt så, det var bara en rolig upplevelse.  
 Några av oss tog hem små doggiebags, men på vägen hem mötte vi några hemlösa människor så vi gav det mesta av maten till dem. 

Det var en väldigt rolig resa, trivs så bra med många från gänget vi åkte dit med, så det var en lyckad resa!
Hoppas ni har det toppen hemma! <3   













  







«NAMN Kom ihåg mig?

«MAIL
«BLOGG