St. Patricks weekend

SKRIVET: 2011-03-27 kl. 09:25:26 | PUBLICERAT I: USA

Så då har vi kommit till St. Patricks weekend som alla har pratat om så länge i Heppner. Heppner har en liten irländsk bakgrund, vilket gör att det bor en del irländare här och under denna helg så har Heppner alltid firat detta lite extra mycket.

Därför kommer folk från massa olika städer hit med sina husbilar och hotellen här är alltid fullbokade under denna helg. Så man kan säga att Heppner nästan tredubblade sin befolkning under bara denna helg, så ja det var lite mer folk än vanligt:P, vilket jag bara tyckte var kul. Ungdomar eller ( 21 åringar) gick runt och festade¨på kvällarna och puben i staden var fullsatt på lördag kväll.

Men förutom att denna helg är en helg alla männsikorna kommer hit för att festa, så var det en hel del saker som pågick på dagarna. Vi hade en marknad som man kunde gå runt och kolla på och de hade en stor parad downtown Heppner då alla olika företag i Heppner och projekt som några hade gjort i skolan visades upp på. De dekorerade bilar, och folk klädde ut sig och ja allt möjligt kunde nästan vara med i paraden. Vi hade motorcross tävlingar som vi gick och kollade på, ja lite allt möjligt ;).
 Det var en trevlig helg helt enkelt =).
 Denna helg med alla irländska flaggor överallt fick mig att vilja åka tillbaka till Irland och hälsa på mina kompisar där, så det blir förhoppningsvis en resa i framtiden :P. 

    








Cowboys ;)


Me and my exchangesister from Brazil








«NAMN Kom ihåg mig?

«MAIL
«BLOGG